Ένας ονειρεμένος γάμος

Το Κτήμα Μπραϊμνιώτη και το Κτήμα Μεσόγειος προσφέρουν μία ολοκληρωμένη προσέγγιση στην οργάνωση του γάμου σας.

Τα δύο κτήματα, που βρίσκονται στα νότια προάστια, κατάφυτα και με εκλεπτυσμένη αισθητική σε κάθε τους λεπτομέρεια, δίνουν την αίσθηση της εξοχής και του ταξιδιού στους καλεσμένους σας.

Στο καλαίσθητο εκκλησάκι με τον ευρύχωρο περίβολο εντός του Κτήματος Μπραϊμνιώτη μπορείτε να τελέσετε το μυστήριο του γάμου σας, αφήνοντας αξέχαστες εικόνες.

Η μεταφορά των καλεσμένων στο χώρο της δεξίωσης, σε απόσταση λίγων μέτρων από το χώρο του μυστηρίου, διευκολύνει την ομαλή διεξαγωγή μιας εκδήλωσης που θα μείνει στις μνήμες όλων. Το Κτήμα θέτει για την εξυπηρέτησή σας και ηλεκτροκίνητα αμαξίδια (club cars) για ακόμη πιο εύκολες μετακινήσεις.

Για τη διευκόλυνση του ζευγαριού διατίθεται ένας όμορφος ιδιωτικός χώρος για ανάπαυση και προετοιμασία πριν τη δεξίωση.

Οι άνθρωποι του Κτήματος θα εργαστούν μαζί σας με κάθε λεπτομέρεια, ώστε να σκηνοθετήσετε την ιδανική για σας εκδήλωση.

Κουζίνα υψηλών προδιαγραφών

Τα Κτήματα Μπραϊμνιώτη και Μεσόγειος διαθέτουν δική τους υπερσύγχρονη κουζίνα και το μενού διαμορφώνεται μαζί με τον σεφ και τους συνεργάτες μας από κοινού μαζί σας, ώστε να καλύψει κάθε απαιτητικό γούστο, με δεδομένη την προσήλωσή μας στην άριστη ποιότητα των υλικών και την υψηλού επιπέδου γαστρονομία και παρουσίαση των πιάτων.

Απαιτητική διακόσμηση

Οι εξωτερικοί χώροι των Κτημάτων διακοσμούνται με υψηλής αισθητικής στοιχεία (κεριά, διακοσμητικά υφάσματα, κορδέλες, φαναράκια κ.λπ.) σε συνεννόηση πάντα με το ζευγάρι, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Πολυτελείς τέντες, όμορφες ομπρέλες αλλά και σόμπες εξωτερικού χώρου προστατεύουν τη δεξίωσή σας από απρόοπτα καιρικά φαινόμενα χωρίς καμία παραχώρηση στην αισθητική αρτιότητα της δεξίωσής σας.

Ασφαλώς, διατίθενται άνετοι χώροι στάθμευσης για όλα τα οχήματα των καλεσμένων σας

Κλειστή αίθουσα

Για τις δεξιώσεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα, το Κτήμα Μπραϊμνιώτη διαθέτει κλειστή αίθουσα μεγάλης χωρητικότητας, με σύγχρονο εξοπλισμό και άρτια αισθητική με την πέτρα και το ξύλο να κυριαρχούν, που προσφέρει όμορφη θέα στο Κτήμα και θερμή ατμόσφαιρα.

Κατ’ οίκον εκδηλώσεις

Η κουζίνα μας αναλαμβάνει την τροφοδοσία εκδηλώσεων, γιορτινών είτε επαγγελματικών τραπεζιών στο δικό σας χώρο, με την ποιότητα που μας χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

 

 

2016-12-20T21:41:36+02:00