Μια αξέχαστη βάφτιση

Η βάφτιση στο Κτήμα Μπραϊμνιώτη και το Κτήμα Μεσόγειος γίνεται ένα μοναδικό γεγονός.

Το κατάφυτο περιβάλλον, το αττικό φως και οι όμορφοι διαμορφωμένοι ανοιχτοί χώροι αποτελούν το καλύτερο “σκηνικό” για μια αξέχαστη δεξίωση που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους.

Το εκκλησάκι του κτήματος είναι πάντα έτοιμο να φιλοξενήσει το μυστήριο, ώστε οι καλεσμένοι σας να οδηγηθούν αμέσως μετά στο χώρο της δεξίωσης χωρίς χρονοτριβή και διατηρώντας τον ενιαίο χαρακτήρα της εκδήλωσης.

Ιδιωτικός χώρος διατίθεται για την οικογένεια ώστε να αναπαυθεί ή να φρεσκαριστεί.

Οι μικροί σε ηλικία καλεσμένοι μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά και να γευματίσουν ξεχωριστά στον παιδότοπο.

Τα Κτήματα Μπραϊμνιώτη και Μεσόγειος διαθέτουν δική τους υπερσύγχρονη κουζίνα και το μενού διαμορφώνεται μαζί με τον σεφ και τους συνεργάτες μας από κοινού μαζί σας, ώστε να καλύψει κάθε απαιτητικό γούστο, με δεδομένη την προσήλωσή μας στην άριστη ποιότητα των υλικών και την υψηλού επιπέδου γαστρονομία και παρουσίαση των πιάτων.

Η διακόσμηση των εξωτερικών χώρων γίνεται με υψηλής αισθητικής στοιχεία από το Κτήμα, δημιουργώντας ιδιαίτερες “γωνιές” με καναπέδες και χαμηλά τραπέζια.

Πολυτελείς τέντες, σκίαστρα αλλά και σόμπες εξωτερικού χώρου διασφαλίζουν ότι η δεξίωση θα γίνει ανεπηρέαστα κάτω από όλες τις απρόσμενες καιρικές συνθήκες, με ήλιο ή βροχή, χωρίς καμία υποχώρηση στην αισθητική.

Το Κτήμα Μπραϊμνιώτη διαθέτει και κλειστή αίθουσα για τον χειμώνα. Με το ξύλο και την πέτρα να κυριαρχούν, η ευρύχωρη αυτή αίθουσα προδιαθέτει για μια ζεστή ατμόσφαιρα, όπως ταιριάζει σε κάθε κοινωνική εκδήλωση.

Οι άνθρωποι του Κτήματος θα συνεργαστούν μαζί σας για να καθορίσετε και την τελευταία λεπτομέρεια μιας βάφτισης που θα μείνει αξέχαστη σε όλους.

 

 

 

2016-12-31T10:40:44+02:00