Ιδέες διακόσμησης για βάπτιση κοριτσιού

Πρόσφατα φιλοξενήσαμε μια ιδιαίτερη βάπτιση με πολύ ξεχωριστό styling.

Καθώς το Κτήμα Μπραϊμνιώτη είναι κτήμα με εκκλησάκι, το μυστήριο τελέσθηκε στον Ιερό Ναό δίπλα από τον χώρο της δεξίωσης.

Ο σχεδιασμός, η διακόσμηση της εκδήλωσης, τα προσκλητήρια και οι μπομπονιέρες είναι του Style Concept.

Με δικά τους λόγια:

Βασιστήκαμε στη χρωματική παλέτα του απαλού ροζ με το πράσινο της μέντας αλλά και στο θέμα της γοργόνας από μια εικόνα που λάτρευε η γλυκιά μπέμπα. Αυτή την εικόνα την ζωγραφίσαμε- δια χειρός Μαρίας Κασσωτάκη- και την κάναμε πρόσκληση, λαμπάδα, κουτί βάπτισης αλλά και τσαντάκι για τα απαραίτητα της μαμάς. Στις μπομπονιέρες για τις κυρίες βάλαμε μεγάλο μάτι, για να μη μας ματιάσουν την όμορφη γοργονίτσα αλλά και τους κυρίους τους προσέξαμε επίσης, προσφέροντάς τους μπρελόκ καράβι μαζί με τα σοκολατένια κουφέτα τους.

Η γιρλάντα της κολυμπήθρας, μια πλούσια σύνθεση με ορτανσίες και μεγάλα τριαντάφυλλα, στόλιζε απέριττα αλλά εντυπωσιακά όπως άλλωστε και οι διάσπαρτες λευκές καλαθούνες με λουλούδια, κοχύλια και αστερίες. Το εντυπωσιακό στοιχείο της εκδήλωσης ήταν ένα dessert table, που τα είχε όλα…από cupcakes, cake pops & μπισκότα μέχρι διόροφη τούρτα με cake topper γοργόνα από ζαχαρόπαστα!

Φωτογραφίες: George Ladas

2017-01-29T16:14:35+02:00