Μια εξαιρετική μαθητική παράσταση στο Κτήμα Μεσόγειος

Ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει αφιλοκερδώς το Κτήμα Μεσόγειος την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018.

Η θεατρική ομάδα μαθητών του 2ου Λυκείου Βούλας ανέβασε σε ειδικά διαμορφωμένη σκηνή στο Κτήμα μια θεατρική διασκευή της κλασικής κωμωδίας “Ο Ηλίας του 16ου“.

Το νεανικό ταλέντο και η αγάπη των παιδιών για την τέχνη και το θέατρο πλημμύρισε τον χώρο, χαρίζοντας στιγμές γέλιου αλλά και περηφάνειας για τους γονείς και τους φίλους της ομάδας που παρακολούθησαν την παράσταση.

Η υπεύθυνη του Κτήματος, Μαρία Μπραϊμνιώτη, με ένα σύντομο χαιρετισμό στο τέλος της παράστασης συνεχάρη τους ηθοποιούς και υπογράμμισε την βούλησή της να βοηθά στην πραγματοποίηση όλων των ονείρων των παιδιών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Νίκος Ψαλλίδας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Δαβάκης και Κατερίνα Σταμπέλλου, ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βούλας Μανώλης Βαρδαβάς και η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής β’ βάθμιας Εκπαίδευσης, Μίμα Νικηφοράκη.

 

 

2018-07-06T15:01:01+03:00